Sopa de Ajoblanco

Sopa de Ajoblanco

5.0 2 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
6 porzioni

Składniki

  • di mandorle pelate
    100 g
  • spicchio di aglio senz'anima
    1
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di pane bianco a fette raffermo, ammollato in acqua e strizzato
    50 g
  • di olio extravergine di oliva
    40 g
  • di aceto balsamico
    15 g
  • di cubetti di ghiaccio
    200 g
  • di acqua
    300 g
  • di uva bianca come accompagnamento
    200 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 209 kcal / 874 kJ
Białko 4.6 g
Tłuszcz 15.9 g
Węglowodany 12.7 g
Błonnik 2.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...