
Urządzenia i Akcesoria
Sopa de Ajoblanco
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
6 porzioni
Składniki
-
di mandorle pelate100 g
-
spicchio di aglio senz'anima1
-
di sale1 cucchiaino
-
di pane bianco a fette raffermo, ammollato in acqua e strizzato50 g
-
di olio extravergine di oliva40 g
-
di aceto balsamico15 g
-
di cubetti di ghiaccio200 g
-
di acqua300 g
-
di uva bianca come accompagnamento200 g
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
209 kcal /
874 kJ
Białko
4.6 g
Tłuszcz
15.9 g
Węglowodany
12.7 g
Błonnik
2.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Ricette per l'estate
12 Przepisów
Włochy
Włochy