Sopa de Ajoblanco
TM31 TM5 TM6

Sopa de Ajoblanco

5.0 (1 ocena)

Składniki

  • 100 g di mandorle pelate
  • 1 spicchio di aglio senz'anima
  • 1 cucchiaino di sale
  • 50 g di pane bianco a fette raffermo, ammollato in acqua e strizzato
  • 40 g di olio extravergine di oliva
  • 15 g di aceto balsamico
  • 200 g di cubetti di ghiaccio
  • 300 g di acqua
  • 200 g di uva bianca come accompagnamento

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
874 kJ / 209 kcal
Białko
4.6 g
Węglowodany
12.7 g
Tłuszcz
15.9 g
Błonnik
2.9 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy