Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 15 g di olio extravergine di oliva
- 35 g di peperone verde
- 50 g di cipolla a pezzi
- 35 g di passata di pomodoro
- 1 spicchio di aglio senz'anima
- ½ cucchiaino di concentrato di pomodoro
- 150 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- 300 g di patate, pelate e a tocchetti (3x3 cm)
-
100 - 120
g di tonno fresco a tocchetti (3x3 cm)
lub 100 - 120 g di pesce spada a tocchetti (3x3 cm) - 1 - 2 rametti di prezzemolo fresco tritato
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1111 kJ / 266 kcal
- Białko
- 17.6 g
- Węglowodany
- 26.1 g
- Tłuszcz
- 10.1 g
- Błonnik
- 3.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Zuppa di pollo e mandorle
45min
Carbonada
1h
Tranci di tonno in crema alla cipolla
40min
Pesce all'aglio e limone
Brak ocen
Dessert ai frutti di bosco
10 Min
Zuppa vietnamita (Pho)
2 godz. 30 min
Curry di pesce alla cingalese (Ambul thiyal)
1h
Sformato di pane saporito
1h 10min
Cocktail al cocco
15 Min
Merluzzo tataki al pesto
30 Min
Spezzatino di agnello con cipolle
55 Min
Pollo con salsa al limone e vino bianco
25 Min