Marmitako

Marmitako

3.7 12 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
2 porzioni

Składniki

  • 15 g olio extravergine di oliva
  • 35 g di peperone verde
  • 50 g di cipolla a pezzi
  • 35 g di passata di pomodoro
  • 1 spicchio di aglio senz'anima
  • ½ cucchiaino di concentrato di pomodoro
  • 150 g di acqua
  • 1 pizzico di sale
  • 300 g di patate pelate e a tocchetti (3x3 cm)
  • 100 - 120 g di tonno fresco a tocchetti (3x3 cm)
    100 - 120 g di pesce spada, a tocchetti (3x3 cm)
  • 1 - 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate tritato

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 17.6 g
Kalorie 1111 kJ / 266 kcal
Tłuszcz 10.1 g
Błonnik 3.5 g
Węglowodany 26.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...