Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g di cipolla rossa a pezzi
- 70 g di peperone verde, pulito e a pezzi
- 70 g di peperone rosso, pulito e a pezzi
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di bocconcini di carne di maiale senza nervi (2 cm)
- 180 g di passata di pomodoro
- 1 cucchiaino di origano secco
- 1 cucchiaino di paprika dolce o piccante, a piacere
- 1 pizzico di pepe di Cayenna macinato
-
800
g di brodo di carne
lub 800 g di acqua - 50 g di salame chorizo a fette (opcjonalnie)
- ¼ di cucchiaino di zafferano in polvere
- 300 g di spaghetti sottili, spezzettati (3 cm)
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1478.2 kJ / 353.3 kcal
- Białko
- 23.6 g
- Węglowodany
- 31.9 g
- Tłuszcz
- 15 g
- Tłuszcz nasycony
- 2 g
- Błonnik
- 2.6 g
- Sód
- 2.8 mg
Alternatywne przepisy
Frosted carrot cake
1sa 25 dk
Mini flan parisienne
9h
Cosmopolitan
10min
Brunch est-europeo (confettura di mele, cornetti, blinis, crema al latte e tè chai)
1 Std. 30 Min
Colorare le uova di rosso marrone
Brak ocen
Chicken Teriyaki
45min
Hamburger thailandese
30min
Stufato di pollo alla senape
40min
Spaghetti al limone con salmone marinato
50min
Pudding alle albicocche e aceto balsamico
1h
Arroz de marisco
1sa 10 dk
Pollo in salsa di peperoni con cous cous, zucchine e feta
1h 15min