Cake chocolat et gingembre confit

Cake chocolat et gingembre confit

4.3 23 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
10 parts

Składniki

  • de pâte d'amande
    140 g
  • de sucre en poudre
    165 g
  • de beurre doux et un peu pour le moule
    180 g
  • œufs
    4
  • de lait entier
    150 g
  • de farine de blé et un peu pour le moule
    180 g
  • de levure chimique (½ sachet)
    1 c. à café
  • de cacao en poudre
    40 g
  • de chocolat noir 70% de cacao détaillé en morceaux
    70 g
  • de gingembre confit coupé en petits dés et roulé dans la farine
    135 g

Wartości odżywcze na 1 part

Kalorie 461 kcal / 1929 kJ
Białko 8.1 g
Tłuszcz 25 g
Węglowodany 54.6 g
Błonnik 3.6 g
Tłuszcz nasycony 12.6 g
Sód 96.6 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...