Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pasta sablé
- 65 g di burro
- 60 g di zucchero semolato
- 1 tuorlo d'uovo
- 1 pizzico di sale
- 95 g di farina tipo 00
- ½ cucchiaino di lievito in polvere
Impasto genoise
- 2 uova
- 70 g di zucchero semolato
- 10 g di burro
- 1 pizzico di sale
- ½ cucchiaino di lievito in polvere
- 50 g di farina tipo 00
- 185 g di confettura di cocco
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1639 kJ / 392 kcal
- Białko
- 6.6 g
- Węglowodany
- 50.5 g
- Tłuszcz
- 18.2 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Plumcake sciroppato
55min
Nadalin
6 godz. 30 min
Amaretti sardi
45 min
Biscotti di Basilea
1 Std. 50 Min
Torta di ricotta
50min
Torta di uva
3h
Danesi alle pesche (di Luca Montersino)
Brak ocen
Torta soffice al profumo di arance
55min
Pane al rosmarino
10sa 55 dk
Torta Donizetti
1 Std.
Torta deliziosa di mandorle
9 Std.
Pinza
50min