Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pasta sablé
- 65 g di burro
- 60 g di zucchero semolato
- 1 tuorlo d'uovo
- 1 pizzico di sale
- 95 g di farina tipo 00
- ½ cucchiaino di lievito in polvere
Impasto genoise
- 2 uova
- 70 g di zucchero semolato
- 10 g di burro
- 1 pizzico di sale
- ½ cucchiaino di lievito in polvere
- 50 g di farina tipo 00
- 185 g di confettura di cocco
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1639 kJ / 392 kcal
- Białko
- 6.6 g
- Węglowodany
- 50.5 g
- Tłuszcz
- 18.2 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Nadalin
6u. 30min
Torta mascarpone e noci
1h 30min
Fagottini con cuore di cioccolato e salsa alle ciliegie
1h 30min
Charlotte di cioccolato e vaniglia
11 Std. 20 Min
Panna cotta danese
8 Std. 25 Min
Spongade della Val Camonica
5 Std.
Torta di pane con nocciolata
1h 10min
Trancetti ai cereali, yogurt e lampone
9 Std. 10 Min
Torta alla birra stout
3h 40min
Ciambella alla carota
1h
Torta alle mandorle glassata alla vaniglia
2h 15min
Torta di ricotta
50min