Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Ganache al cioccolato fondente
- 50 g di panna (min. 30% di grassi)
- 15 g di burro
- 1 cucchiaino di miele
- 75 g di cioccolato fondente (70% di cacao) senza zucchero, a pezzi 2-3 cm
Baci di dama
- 120 g di farina di mandorle
- 150 g di farina 00
- 30 g di stevia
- 2 pizzichi di sale o di sale rosa dell'Himalaya
- 80 g di olio di semi di mais
- 20 g di acqua
- 40 g di malto di orzo
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 586 kJ / 140 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 10 g
- Tłuszcz
- 10 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Biscottini alle mandorle (senza glutine)
1h 10 min
Biscotti integrali alle mandorle
35 min
Biscotti al cacao (senza zucchero)
35 min
Biscotti croccanti di riso
1h 15 min
Biscotti al profumo di arancio
2h
Baci di dama
1h 30min
Biscotti farro e camomilla (di Erica Liverani)
1 Std. 40 Min
Biscottini alle mandorle
35 min
Biscotti ai semi
30 min
Biscotti di riso, mais e grano saraceno (senza glutine)
2u. 50min
Biscotti croccanti alle mandorle
1h 15 min
Biscottini di vetro
45 min