Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Ganache al cioccolato fondente
- 50 g di panna (min. 30% di grassi)
- 15 g di burro
- 1 cucchiaino di miele
- 75 g di cioccolato fondente (70% di cacao) senza zucchero, a pezzi 2-3 cm
Baci di dama
- 120 g di farina di mandorle
- 150 g di farina 00
- 30 g di stevia
- 2 pizzichi di sale o di sale rosa dell'Himalaya
- 80 g di olio di semi di mais
- 20 g di acqua
- 40 g di malto di orzo
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 586 kJ / 140 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 10 g
- Tłuszcz
- 10 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Condimento ai carciofi veloce
10 Min
Crespelle al riso farcite
2j 50 mnt
Colomba pasquale alle mandorle
1 Std.
Nadalin
6h 30min
Focaccia dolce alle nocciole
1 Std. 45 Min
Minestrone, rollè di maiale con verdure, tortini ai lamponi e muffin
1 Std. 40 Min
Baci di dama
1 Std. 30 Min
Gingerbread (senza lattosio)
1 Std.
Alberelli al cioccolato
4 Std. 25 Min
Affogato al cioccolato e brandy
15 min
Chicchi di caffè
2 Std. 30 Min
Biscotti al cacao (senza zucchero)
35 Min