Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g di cocco disidratato grattugiato
- 35 g di sciroppo di agave
- 12 grammi di semi di lino dorati, ammollati per almeno 10 ore in 60 g di acqua
- 8 datteri denocciolati (70 g circa)
- 10 grammi di cacao in polvere
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1986 kJ / 474 kcal
- Białko
- 5.98 g
- Węglowodany
- 20.15 g
- Tłuszcz
- 43.23 g
- Błonnik
- 16.75 g
Alternatywne przepisy
Pasta di mandorle
1h 30min
Patè di melanzane con coulis di pomodori
2h
Budino al cioccolato bianco e caramello
24h 30min
Torta raw al cioccolato e banana
1h 20min
Diamanti al cioccolato
7h 30min
Frittelle di prugne
9h
Budini al cocco al vapore
40 min
Zuccotto all'ananas
7h 25min
Torta alla pasta di mandorle
1h
Torta meringa alle nocciole con crema alla banana e toffee
3h 30 min
Crema tartufo
12h 20min
Torta meringata al limone con glassatura veloce
3h 15min