Millefoglie all'albicocca

Millefoglie all'albicocca

4.0 1 ocena
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 55 min
6 porzioni

Składniki

Zucchero vanigliato
  • 50 g di zucchero
  • ½ stecca di vaniglia i semini estratti
Pasta sfoglia
  • 150 g di farina tipo 00
  • 150 g di burro congelato a pezzi
  • 75 g di acqua
  • 1 pizzico di sale
Farcitura
  • 250 g di panna (min. 30% di grassi) molto fredda
  • 200 g di albicocche a dadini

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 3 g
Kalorie 1783 kJ / 428 kcal
Tłuszcz 30 g
Błonnik 1 g
Węglowodany 37 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...