Millefoglie all'albicocca
TM31 TM5 TM6

Millefoglie all'albicocca

4.0 (1 ocena)

Składniki

Zucchero vanigliato

  • 50 g di zucchero semolato
  • ½ stecca di vaniglia, i semini estratti

Pasta sfoglia

  • 150 g di farina tipo 00
  • 150 g di burro, congelato a pezzi
  • 75 g di acqua
  • 1 pizzico di sale

Farcitura

  • 250 g di panna (min. 30% di grassi) molto fredda
  • 200 g di albicocche, a dadini
  • 20 g di zucchero a velo

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1783 kJ / 428 kcal
Białko
3 g
Węglowodany
37 g
Tłuszcz
30 g
Błonnik
1 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy