Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 gramů celých ořechů, směsi (např. mandle, vlašské ořechy)
- 30 gramů extra panenského olivového oleje
- 50 gramů cibule, napůl
- 1300 gramů zralých rajčat (Ø 5-6 cm) (viz tip)
- 100 gramů čerstvých hub (např. žampiónů)
- 1 čajová lžička soli, jemné
- 1 špetka černého pepře, čerstvě umletého
-
10 - 12
lístků čerstvé máty
lub 1 čajová lžička sušené máty - 4 - 5 snítek čerstvé petržele, pouze lístky, plus extra na ozdobení
- 75 gramů bílé dlouhozrnné rýže
- 20 gramů citrónové šťávy, čerstvě vymačkané (cca z ½ citrónu)
- Wartości odżywcze
- na 1 porce
- Kalorie
- 1644 kJ / 392 kcal
- Białko
- 11 g
- Węglowodany
- 33 g
- Tłuszcz
- 22 g
- Błonnik
- 9.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Špenátové gnocchi alla Romana
1 Std. 25 Min
Vege burger s marinovaným tofu
1h 30min
Žampióny s bylinkovým mascarpone
35min
Veganské empanadas s paprikou a houbami
Brak ocen
Fazolovo-okurkový salát s podmáslím a mátou
40 Min
Plněná zelenina
1 Std. 20 Min
Zapečené misky s mořskými plody (bez laktózy)
Brak ocen
Čokoládový sorbet se sladkým mátovým pestem
4h 20min
Veganská zakysaná smetana
10 Std. 15 Min
Rýžový salát s ananasem a ořechy
45 Min
Kaštanový koláč
50 Min
Badyánový likér
Brak ocen