Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 140 gramů cibule, napůl
- 10 gramů řepkového oleje
- 1 ½ polévkové lžíce kari
- 300 gramů vody
- 400 gramů kokosového mléka
- 1 čajová lžička nastrouhané citrónové kůry
- 1 ½ čajové lžičky soli
- ½ čajové lžičky čerstvě umletého pepře
- 400 gramů brambor, na kousky (1 cm)
- 150 gramů mangetoutu, hrachových cukrových lusků, nakrájených našikmo na 3 kusy
- 1 konzerva konzervované bílé cizrny (400 gramů), s nálevem
- 8 snítek čerstvého koriandru, jen lístky
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1695 kJ / 405 kcal
- Białko
- 10 g
- Węglowodany
- 35 g
- Tłuszcz
- 23 g
- Błonnik
- 7.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Dýňové stew s cizrnou a kadeřavou kapustou
45 min
Krémová polévka s batáty a cizrnou
35 min
Fazole po bretaňsku
35 min
Cizrnová polévka s jehněčím masem
45 min
Kari s lilkem, špenátem a čočkou
25 min
Kari polévka s červenou čočkou a batáty
45 min
Kari ze špičatého zelí
35 min
Rychlá kari polévka s kuřetem, růžičkovou kapustou a bulkami
45 min
Pohankový závin s kysaným zelím a dýní (bez lepku)
1h 10 min
Fazolový burger (veganský)
1h 20 min
Indický čočkový dahl
30 min
Lilkové ragú s cizrnou
45 min