Wersje kompatybilne
Veganská dršťková polévka s cizrnou a hlívou ústřičnou
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 gramů konzervované bílé cizrny, scezené
- 250 gramů cibule, na kousky (3-4 cm)
- 2 stroužky česneku
- 40 gramů olivového oleje
- 500 gramů hlívy ústřičné, na proužky (2 cm)
- 1 čajová lžička mleté papriky
- 100 gramů rajčatového protlaku
- 300 gramů zeleninového vývaru
- 1 špetka chilli koření (opcjonalnie)
- ½ čajové lžičky mletého kmínu
- 1 - 2 čajové lžičky soli
- 2 špetky mletého černého pepře
- 1 snítka čerstvé máty, pouze listy, nasekané
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1175 kJ / 281 kcal
- Białko
- 11.1 g
- Węglowodany
- 27.8 g
- Tłuszcz
- 14 g
- Błonnik
- 14.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Dýňovo-čočková polévka
45 min
Turecká nevěstina polévka
50 min
Dýňové stew s cizrnou a kadeřavou kapustou
45 min
Veganská žampiónová masala s chilli a kurkumou
25 min
Květáková kari polévka
45 min
Eintopf se zelím a kroupami
1h
Veganská houbová polévka s lilkem a divokou rýží a opečeným chlebem
45 min
Pomalu vařený krémový dahl s pečeným květákem
16h
Ovesná kaše s houbami
40 Min
Kroupy s omáčkou z ricotty, květáku a mandlí
40 Min
Mrkvovo-bulgurová směs se žampiónovou omeletou
25 min
Lilkové ragú s cizrnou
45 min