Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 svazek čerstvé petržele, pouze listy
- 200 gramů dužiny dýně, na kousky
- 250 gramů špaldových zrn
- 1 stroužek česneku
- 130 gramů cibule, napůl
- 20 gramů oleje
- 400 gramů vody
-
1
kostka zeleninového bujónu
lub 1 vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty, domácí - 2 vejce
- 50 gramů strouhanky
- ½ čajové lžičky kmínu, mletého
- ½ čajové lžičky soli
- ¼ čajové lžičky pepře, černého, mletého
- olej na smažení
- Wartości odżywcze
- na 1 kus
- Kalorie
- 433 kJ / 103 kcal
- Białko
- 4.26 g
- Węglowodany
- 16.39 g
- Tłuszcz
- 2.61 g
- Błonnik
- 1.86 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Zapečené jáhly s kuřecím masem a mrkví
1h
Dýňový hummus
1h
Bramborovo mandlové placky s fazolemi a rajčatovou omáčkou
50 min
Čočková sekaná
6h 20min
Polentový koláč s meruňkami (bez cukru)
55 min
Polentová pizza
1h
Avokádovo-čočkové karbanátky s dipem ze zakysané smetany
1h 10 min
Dýňová frittata s petrželovým dipem
40 min
Brownies z červené řepy s medem
55 min
Mrkvové noky s cuketovou omáčkou
1h 20 min
Dýňové knedlíky v ubrousku s houbovo špenátovou smetanovou omáčkou
45 min
Dýňové bulky
2j 15 menit