Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 svazek čerstvé petržele, pouze listy
- 200 gramů dužiny dýně, na kousky
- 250 gramů špaldových zrn
- 1 stroužek česneku
- 130 gramů cibule, napůl
- 20 gramů oleje
- 400 gramů vody
-
1
kostka zeleninového bujónu
lub 1 vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty, domácí - 2 vejce
- 50 gramů strouhanky
- ½ čajové lžičky kmínu, mletého
- ½ čajové lžičky soli
- ¼ čajové lžičky pepře, černého, mletého
- olej na smažení
- Wartości odżywcze
- na 1 kus
- Kalorie
- 433 kJ / 103 kcal
- Białko
- 4.26 g
- Węglowodany
- 16.39 g
- Tłuszcz
- 2.61 g
- Błonnik
- 1.86 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cizrnové karbanátky
11h 10min
Zelenina s kokosovým mlékem a kari s rýží
1 godz.
Špaldovo-pohankový chléb
1h 30 min
Hrachové kebaby
13h 30min
Gratinovaná dýně s mrkví
50 min
Čokoládovo-povidlový koláč z pohankové mouky
1 godz. 10 min
Bulgurovo-špenátové placky s vejci a rajčatovým čatní
1 godz. 10 min
Čočkové biftečky s mrkví
50 min
RAW pomerančový dort s mandlemi
1h 40min
Čočková sekaná
6h 20 min
Fazolový burger (veganský)
1 Std. 20 Min
Zeleninové kari s rýží
1 godz.