Urządzenia i Akcesoria
Dim Sum 'Shao Mai'
Przygotowanie 1 godz. 25 min
Czas całkowity 2 godz.
40 pieces
Składniki
-
carrot10 g
Shao Mai Dough
-
water50 g
-
plain flour180 g
-
egg1
Filling
-
pork belly, boned, skinless cut in pieces (3 cm)300 g
-
fresh mushrooms (e.g. shiitake, button, chanterelle)15 - 20 g
-
fresh root ginger (opcjonalnie) peeled, cut in round slices (2 mm)5 - 10 g
-
raw prawns, peeled fresh or frozen270 g
-
sugar1 Tbsp
-
light sesame oil2 Tbsp
-
salt1 tsp
-
ground white pepper½ tsp
-
cornflour1 tsp
-
vegetable oil for greasing
-
plain flour for dusting
-
water500 g
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
3 g
Kalorie
240 kJ /
57 kcal
Tłuszcz
3 g
Błonnik
0.2 g
Węglowodany
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Char Siu Pastries
6 godz. 10 min
Kimchi
51 godz.
Nyonya Chicken Curry Bun
2 godz. 45 min
Taiwanese Traditional Meat Floss
1 godz. 40 min
Authentic Meat Floss
1 godz. 40 min
Hong Kong Style Roasted Pork Belly
9 godz. 15 min
Korean Fried Chicken
3 godz. 10 min
Soya Milk Ice Cream
10 godz. 15 min
Japanese Mayonnaise (Kewpie Style)
15 min
Prawn Tempura Rolls
2 godz. 40 min
Steamed Bao Buns, Pork Belly and Wasabi Mayo
2 godz. 50 min
Char siu bao pork buns
6 godz. 35 min