Urządzenia i Akcesoria
Dim Sum 'Shao Mai'
Przygotowanie 1 godz. 25 min
Czas całkowity 2 godz.
40 pieces
Składniki
-
carrot10 g
Shao Mai Dough
-
water50 g
-
plain flour180 g
-
egg1
Filling
-
pork belly, boned, skinless cut in pieces (3 cm)300 g
-
fresh mushrooms (e.g. shiitake, button, chanterelle)15 - 20 g
-
fresh root ginger (opcjonalnie) peeled, cut in round slices (2 mm)5 - 10 g
-
raw prawns, peeled fresh or frozen270 g
-
sugar1 Tbsp
-
light sesame oil2 Tbsp
-
salt1 tsp
-
ground white pepper½ tsp
-
cornflour1 tsp
-
vegetable oil for greasing
-
plain flour for dusting
-
water500 g
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
3 g
Kalorie
240 kJ /
57 kcal
Tłuszcz
3 g
Błonnik
0.2 g
Węglowodany
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pulut Tai Tai (Steamed Blue Glutinous Rice)
2h 35min
Sarawak Ragi Huat Kuih (White Yeasted Steamed Cupcakes)
51h 50min
Rendang ayam nogori (chilli padi chicken rendang)
1h 15min
Pulut Panggang (Grilled Rice Packets)
1h 20min
Brioche
5h
Dim sum 'Shao mai'
2h
Roti Canai (Roti Prata)
3h 55min
Green Curry Chicken
55min
Kuih Ketayap (Crêpes With Sweet Coconut Filling)
20min
Acar (Nyonya Pickled Vegetables)
1h
Prawn Dumplings
1h 15min
Smoked Salmon Rolls
1h 20min