Urządzenia i Akcesoria
Miso Soup, Sake Seafood with Rice
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
4 portions
Składniki
-
water1440 g
-
short grain rice (e.g. sushi rice), rinsed and drained300 g
-
Chinese cabbage cut in pieces (2 cm)60 g
-
onions cut in thin slices (2 mm)100 g
-
carrot cut in thin strips (2 mm)40 g
-
kombu (opcjonalnie) (approx. 2 cm each)4 slices
-
large raw prawns, peeled and deveined (approx. 170 g)10 - 12
-
300 g fresh mussels, scrubbed and debeardedfresh clams shells scrubbed300 g
-
raw squid rings250 g
-
Japanese soy sauce (see tip)75 g
-
60 g rice winesake60 g
-
salt1 tsp
-
light sesame oil2 tsp
-
miso paste (see tip)80 g
-
wakame flakes dried5 pinches
-
silken tofu (opcjonalnie) cubed (1.5 cm)200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
30 g
Kalorie
2015 kJ /
478 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
1.8 g
Węglowodany
71 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Roasted Duck Breast with Yellow Split Pea Purée
4 godz. 30 min
Buckwheat and Asparagus Risotto
2 godz.
Pea Soup with Squid and Tomatoes
50 min
Yu Sang
1 godz.
Clams with Garlic Sauce
2 godz. 40 min
Steamed Seared Quail, Celeriac Tea, Celeriac and Apple
Brak ocen
Cucumber Soup with Prawn Skewers
35 min
Cod with Garlic Caramel Sauce
50 min
Beef and Tomato Stew
1 godz. 25 min
Stir-fried Prawns with Spring Onions
20 min
Prawns and Cuttlefish with Celery
30 min
Prosciutto and Mushroom Pizza
2 godz. 45 min