Urządzenia i Akcesoria
Miso Soup, Sake Seafood with Rice
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
4 portions
Składniki
-
water1440 g
-
short grain rice (e.g. sushi rice), rinsed and drained300 g
-
Chinese cabbage cut in pieces (2 cm)60 g
-
onions cut in thin slices (2 mm)100 g
-
carrot cut in thin strips (2 mm)40 g
-
kombu (opcjonalnie) (approx. 2 cm each)4 slices
-
large raw prawns, peeled and deveined (approx. 170 g)10 - 12
-
300 g fresh mussels, scrubbed and debeardedfresh clams shells scrubbed300 g
-
raw squid rings250 g
-
Japanese soy sauce (see tip)75 g
-
60 g rice winesake60 g
-
salt1 tsp
-
light sesame oil2 tsp
-
miso paste (see tip)80 g
-
wakame flakes dried5 pinches
-
silken tofu (opcjonalnie) cubed (1.5 cm)200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
30 g
Kalorie
2015 kJ /
478 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
1.8 g
Węglowodany
71 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mussels with Thai Green Curry Sauce
25 min
Pumpkin soup
35 min
Hot and sour soup
20 min
Salmon and Coleslaw Sandwich Filling
15 min
Asparagus Stem Soup
55 min
Mushroom Broth
30 min
Stir-Fried Tofu in Hot Sauce
30 min
Pumpkin Soup
35 min
Cod Soup with Crispy Bacon and Leeks
45 min
Steamed Sea Bream in Broth with Potatoes
35 min
Coconut Prawn Soup
45 min
Monkfish and prawn soup
1 godz.