Urządzenia i Akcesoria
Cucumber Soup with Prawn Skewers
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
-
olive oil40 g
-
lemon juice2 Tbsp
-
salt½ tsp
-
large raw prawns, peeled and deveined24
-
onions quartered80 g
-
garlic cloves2
-
cucumbers unpeeled, cut in pieces500 g
-
lemon cut in round slices, then quartered1
-
water500 g
-
1 heaped tsp vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbledvegetable stock paste, homemade1 heaped tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
milk200 g
-
plain flour40 g
-
fresh dill leaves chopped2 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
12 g
Kalorie
733 kJ /
175 kcal
Tłuszcz
9 g
Błonnik
1.4 g
Węglowodany
10 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Quick cheese soufflés
45 min
Potted Eggs with Salmon and Asparagus
30 min
Pea Soup with Squid and Tomatoes
50 min
Asparagus cream soup
30 min
Seafood Stir-fry in Tomato Sauce
35 min
Courgettes with Corn
25 min
Pasta Salad with Cod and Tartare Sauce
1 godz. 45 min
Tuna with Tomato Sauce, Capers and Olives
25 min
Mussels in spicy tomato sauce
45 min
Almond Cauliflower Cream Soup with Herb Oil and Crispy Flatbread
45 min
Cod Soup with Crispy Bacon and Leeks
45 min
Monkfish and prawn soup
1 godz.