Crema de pera con vainilla y jengibre

Crema de pera con vainilla y jengibre

4.7 13 rating
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
700 g

Składniki

  • 600 g de pera con piel sin semillas, en trozos de 2-3 cm
  • 20 g de jengibre fresco en rodajas finas
  • 80 g de azúcar
  • 30 g de zumo de limón
  • 1 vaina de vainilla (la raspadura)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 30 g

Sód 0.4 mg
Białko 0.1 g
Kalorie 124 kJ / 30 kcal
Tłuszcz 0 g
Błonnik 0.8 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Węglowodany 7.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...