Crema de pera con vainilla y jengibre
TM6 TM5 TM31

Crema de pera con vainilla y jengibre

4.6 (13 ocen)

Składniki

  • 600 g de pera con piel sin semillas, en trozos de 2-3 cm
  • 20 g de jengibre fresco en rodajas finas
  • 80 g de azúcar
  • 30 g de zumo de limón
  • 1 vaina de vainilla (la raspadura)

Wartości odżywcze
na 30 g
Kalorie
124 kJ / 30 kcal
Białko
0.1 g
Węglowodany
7.6 g
Tłuszcz
0 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Błonnik
0.8 g
Sód
0.4 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy