![Crema de pera con vainilla y jengibre Crema de pera con vainilla y jengibre](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/5b8042b5-571e-4db5-8027-84055bde09f7/Derivates/3c5ad342-b984-43ac-8c02-9de6cce86ec6.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 g de pera con piel sin semillas, en trozos de 2-3 cm
- 20 g de jengibre fresco en rodajas finas
- 80 g de azúcar
- 30 g de zumo de limón
- 1 vaina de vainilla (la raspadura)
- Wartości odżywcze
- na 30 g
- Kalorie
- 124 kJ / 30 kcal
- Białko
- 0.1 g
- Węglowodany
- 7.6 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 0.8 g
- Sód
- 0.4 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Hummus de zanahoria
15min
Bizcocho de calabacín
1h 30min
Panecillos de batata (Bolo do caco)
1h 30min
Curd de mandarinas
30 Min
Helado de vino con arándanos
9h 30min
Hamburguesas de coliflor y calabaza con pan de cúrcuma
1h 45min
Yogur líquido de coco en Varoma
12h
Galletas de semillas con pepitas de chocolate
1h 15 min
Granola navideña
50 Min
Muffins de batata con nueces
1 Std.
Crema de batata con estrellas de anís
45 Min
Scones de calabaza
1 Std.