Urządzenia i Akcesoria
Chilli mussels with thyme and tomatoes
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
fresh mussels scrubbed, debearded1000 g
-
fresh thyme leaves only2 sprigs
-
fresh basil leaves only2 sprigs
-
garlic cloves2
-
fresh red bird's eye chilli deseeded if preferred1
-
olive oil1 tbsp
-
canned chopped tomatoes400 g
-
white wine100 g
-
lemon juice (approx. 1 lemon)40 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)2 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1125.8 mg
Białko
41.5 g
Kalorie
1618.5 kJ /
385.3 kcal
Tłuszcz
10.7 g
Błonnik
2.5 g
Tłuszcz nasycony
1.9 g
Węglowodany
18.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pad Thai noodles with prawns
30 Min
Thai-style fish cakes
30 Min
Asian-style fish fillets
30 Min
Beef rendang
1 Std. 55 Min
Mussels in white wine and cream sauce
45 Min
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1 Std. 10 Min
Prawn and mushroom crepes
50 Min
Balinese prawn curry (Russel Blaikie)
1 Std. 45 Min
Pasta salad with trout and vegetables
45 Min
Tom yum goong (hot and sour soup)
45 Min
Garlic prawns
25 Min
Mongolian lamb hot pot
3 Std. 25 Min