Urządzenia i Akcesoria
Chilli mussels with thyme and tomatoes
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
fresh mussels scrubbed, debearded1000 g
-
fresh thyme leaves only2 sprigs
-
fresh basil leaves only2 sprigs
-
garlic cloves2
-
fresh red bird's eye chilli deseeded if preferred1
-
olive oil1 tbsp
-
canned chopped tomatoes400 g
-
white wine100 g
-
lemon juice (approx. 1 lemon)40 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)2 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1125.8 mg
Białko
41.5 g
Kalorie
1618.5 kJ /
385.3 kcal
Tłuszcz
10.7 g
Błonnik
2.5 g
Tłuszcz nasycony
1.9 g
Węglowodany
18.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Balinese prawn curry (Russel Blaikie)
1 godz. 45 min
Thai beef salad with noodles
1 godz.
Sous vide kangaroo with rosemary (TM5)
1 godz. 15 min
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45 min
Salted caramel soufflés
35 min
Crab and ginger tart with chilli dressing
1 godz. 30 min
Chilli lime prawns with soba noodles
25 min
Penne with mussels
1 godz. 5 min
Honey crème caramels
25 godz. 55 min
Ruby kingfish with citrus yoghurt dressing
2 godz. 30 min
Wonton soup
1 godz.
Garlic prawns
25 min