Banana cupcakes with peanut butter frosting
TM6 TM5 TM31

Banana cupcakes with peanut butter frosting

3.6 (48 ocen)

Składniki

Banana cupcakes

  • 60 g raw almonds
  • 170 g ripe banana, broken into pieces
  • 2 eggs
  • 70 g freshly squeezed orange juice (see Tips)
  • 80 g pure maple syrup (see Tips)
  • 120 g extra virgin olive oil
  • 190 g wholemeal self-raising flour
  • ¼ tsp baking powder
  • ½ tsp ground cinnamon

Peanut butter frosting

  • 250 g cream cheese, cut into pieces (3-4 cm) and softened
  • 90 g smooth peanut butter
  • 1 ½ tbsp pure maple syrup (see Tips)
  • banana chips, for decorating (optional)

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1438 kJ / 342.3 kcal
Białko
7.7 g
Węglowodany
20.6 g
Tłuszcz
25.3 g
Tłuszcz nasycony
7.7 g
Błonnik
3.3 g
Sód
228.4 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy