Urządzenia i Akcesoria
Banana cupcakes with peanut butter frosting
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
12 portions
Składniki
Banana cupcakes
-
raw almonds60 g
-
ripe banana broken into pieces170 g
-
eggs2
-
freshly squeezed orange juice (see Tips)70 g
-
pure maple syrup (see Tips)80 g
-
extra virgin olive oil120 g
-
wholemeal self-raising flour190 g
-
baking powder¼ tsp
-
ground cinnamon½ tsp
Peanut butter frosting
-
cream cheese cut into pieces (3-4 cm) and softened250 g
-
smooth peanut butter90 g
-
pure maple syrup (see Tips)1 ½ tbsp
-
banana chips for decorating (optional)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
228.4 mg
Białko
7.7 g
Kalorie
1438 kJ /
342.3 kcal
Tłuszcz
25.3 g
Błonnik
3.3 g
Tłuszcz nasycony
7.7 g
Węglowodany
20.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Dark chocolate frosting
10min
Banana bread
1h 50min
Chocolate chip muffins
40min
Butterfly cakes
1h
Banana and oat mini muffins
40min
Carrot poppy seed muffins
1h 15min
Apple cinnamon muffins
40min
Chocolate cupcakes
1h 20min
Too easy chocolate cake
50min
Basic berry muffins
40min
Pancake and fruit kebabs
1h
Apple and cinnamon muffins
35min