Urządzenia i Akcesoria
Sauerkraut
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 168 godz. 35 min
8 portions
Składniki
-
white cabbage cut into pieces (approx. 5 cm)1000 g
-
Himalayan salt3 tsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
850.8 mg
Białko
1.6 g
Kalorie
113.8 kJ /
27 kcal
Tłuszcz
0.1 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
3.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Savoury herb baked ricotta
2 godz. 40 min
Beetroot salad
10 min
Zoodles with broccoli pesto (Thermomix® Spiralizer, using modes)
30 min
Nut paste
10 min
Fermented beetroot and apple salsa
72 godz.
Seeded tahini crackers
1 godz. 10 min
Quinoa with mixed greens and yoghurt dressing
35 min
Nut and seed butter
10 min
Mango and turmeric sorbet
10 min
Wheat, nut and dairy free muesli slice
1 godz. 45 min
Rosemary and sea salt crackers
35 min
Coconut and beetroot balls
40 min