Sauerkraut

Sauerkraut

4.6 29 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 168 godz. 35 min
8 portions

Składniki

  • white cabbage cut into pieces (approx. 5 cm)
    1000 g
  • Himalayan salt
    3 tsp

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 850.8 mg
Białko 1.6 g
Kalorie 113.8 kJ / 27 kcal
Tłuszcz 0.1 g
Błonnik 3 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Węglowodany 3.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...