Urządzenia i Akcesoria
Karottenpesto
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
10 Portionen
Składniki
-
Karotten inkl. Karottengrün450 - 500 g
-
frische Petersilie Blättchen abgezupft½ Bund
-
Parmesan in Stücken100 g
-
frische Ingwerwurzel geschält (3 mm)2 Scheiben
-
Knoblauchzehen halbiert2
-
Sonnenblumenöl100 g
-
Salz1 TL
-
Pfeffer, frisch gemahlen½ TL
-
Zitronensalzpaste, selbst gemacht (siehe Tipp)2 TL
-
Sonnenblumenkerne70 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
6 g
Kalorie
783 kJ /
187 kcal
Tłuszcz
17 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Rote-Rüben-Dip
15 Min
Kidneybohnenaufstrich
1 Std. 10 Min
Haferflockencracker
35 Min
Birnen-Rosmarin-Senf
50 Min
Karotten-Walnuss-Aufstrich
25 Min
Bohnen-Paradeis-Aufstrich
10 Min
Kürbishummus
1 Std.
Käferbohnenmousse mit Kernöl
10 Min
Schlaue Knabbernüsse
20 Min
Orangeroter Aivar-Hummus
1 Std. 15 Min
Steirischer Käferbohnen-Humus
15 Min
Brokkoli-Risotto mit Haselnuss-Topping
45 Min