
Urządzenia i Akcesoria
Rolada paprykowa z serem kozim, rukolą i orzechami włoskimi
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 5 godz.
6 porcji
Składniki
-
jajka2
-
czerwonej papryki, konserwowej grillowanej, odsączonej z zalewy100 g
-
oliwy z oliwek10 g
-
skrobi ziemniaczanej35 g
-
mąki pszennej20 g
-
proszku do pieczenia1 płaska łyżeczka
-
papryki słodkiej, mielonej mielonej1 łyżeczka
-
soli½ łyżeczki
-
pieprzu czarnego, mielonego¼ łyżeczki
-
orzechów włoskich, łuskanych grubo posiekanych40 g
-
rukoli15 - 20 g
-
twarogu koziego (np. rolady), pokrojonego na kawałki200 g
-
serka kremowego śmietankowego100 g
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
265.8 kcal /
1111.9 kJ
Białko
10.6 g
Tłuszcz
20.3 g
Węglowodany
11.1 g
Błonnik
1.2 g
Tłuszcz nasycony
9.2 g
Sód
490.9 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

WYTRAWNE ROLADY
10 Przepisów
Polska
Polska