Patatas de feria

Patatas de feria

4.6 96 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 unidades

Składniki

  • 1 cogollo de Tudela (aprox. 60 g) en trozos de 5 cm
  • 400 g de agua
Patatas al vapor
  • 4 patatas grandes (aprox. 250 g c/u)
  • 600 g de agua
Salsa
  • 1 huevo duro
  • 20 - 25 g de pepinillos en vinagre
  • 20 - 25 g de cebollitas en vinagre
  • 10 g de alcaparras
  • 150 g de mayonesa
Montaje
  • sal para espolvorear
  • pimienta molida para espolvorear
  • aceite de oliva (para regar)
  • 2 latas de atún en aceite de oliva (aprox. 160 g)
  • 1 lata de maíz en conserva escurrido (aprox. 140 g)
  • 2 tomates (aprox. 140 g) en dados de 1-2 cm

Wartości odżywcze na 1 unidad

Kalorie 564 kcal / 2358 kJ
Białko 20.3 g
Tłuszcz 33 g
Węglowodany 46.6 g
Błonnik 6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...