Urządzenia i Akcesoria
Avo and egg spread
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
water (room temperature)400 g
-
eggs4
-
cold water
-
pickled cucumbers (approx. 80 g), cut into thirds2
-
avocado flesh only1
-
spring onion/shallot trimmed and cut into quarters1
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
lime juiced (approx. 3 tsp juice)1
-
Lemon pepper seasoning (optional - see Tips)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1352.1 mg
Białko
8.4 g
Kalorie
766.3 kJ /
182.3 kcal
Tłuszcz
13.6 g
Błonnik
1.9 g
Tłuszcz nasycony
2.1 g
Węglowodany
6.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Fresh fruit punch
24 godz. 20 min
Pike perch fillets with fresh corn polenta
1 godz. 5 min
Apple pie smoothie
10 min
Pork and shiitake mushroom rice paper rolls with Holy Trinity sauce
45 min
Cacao cinnamon eggnog
25 min
Crunchy seeded broccoli
40 min
Chicken skewers with cumin rice and warm vegetable salad
2 godz.
Sticky drumettes
2 godz. 45 min
Abundant breakfast bowl
30 min
Peri peri sweet potato fries with coriander yoghurt sauce
50 min
Potato 'pizzas'
1 godz.
Ricotta and pistachio cheesecake
10 min