Urządzenia i Akcesoria
Vegetable and herb seasoning
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 4 godz.
100 g
Składniki
-
sea salt45 g
-
ground black pepper1 ½ tsp
-
vegetable peelings and trimmings, cut into pieces (3 cm)200 g
-
onion unpeeled, cut into halves1
-
mixed fresh herbs of choice; stalks, roots and leaves (see Tips)1 bunch
-
garlic cloves2
-
wakame flakes2 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
17579.3 mg
Białko
10.3 g
Kalorie
1074.3 kJ /
256.8 kcal
Tłuszcz
2.4 g
Błonnik
16.9 g
Tłuszcz nasycony
0.7 g
Węglowodany
53.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Bianca Mazur's watermelon and orange margarita
6 Std. 10 Min
Whey bread with soft cheese (TM6)
13 Std. 15 Min
Chopped Asian Salad
20 Min
Quick grated pickle (Thermomix® Cutter, using modes)
5 Min
Steamed Pineapple Coconut Cake
1 Std. 45 Min
Arnold Palmer Lemonade
20 Min
Rösti Bern style (Thermomix® Cutter)
40 Min
Blood Orange and Rosemary Gin Fizz
15 Min
German Cookies
1 Std. 10 Min
Steamed Glutinous Rice With Mud Crab
1 Std. 30 Min
Vegan Tangzhong Bread
3 Std. 5 Min
Beef brisket chilli con carne
7 Std.