Urządzenia i Akcesoria
Vegetable and herb seasoning
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 4 godz.
100 g
Składniki
-
sea salt45 g
-
ground black pepper1 ½ tsp
-
vegetable peelings and trimmings, cut into pieces (3 cm)200 g
-
onion unpeeled, cut into halves1
-
mixed fresh herbs of choice; stalks, roots and leaves (see Tips)1 bunch
-
garlic cloves2
-
wakame flakes2 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
17579.3 mg
Białko
10.3 g
Kalorie
1074.3 kJ /
256.8 kcal
Tłuszcz
2.4 g
Błonnik
16.9 g
Tłuszcz nasycony
0.7 g
Węglowodany
53.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
French onion dip
45 min
TM7 Demo (NZ)
1 godz. 30 min
Skillet Chocolate Chip Cookie
40 min
No Starter Sourdough Bread
23 godz.
Mediterranean Herb Baked Fish
45 min
Nian Gao (Sweet Sticky Rice Cake)
2 godz. 25 min
Sautéed capsicum (200 g)
15 min
Browned onions (200 g)
20 min
Creamy vanilla yoghurt
13 godz.
Espresso caramel sauce
45 min
Chocolate and chilli tart
25 godz.
Caramelised leek and feta tart (TM6, Maria Stuart)
2 godz. 25 min