Moelleux au chocolat sans gluten

Moelleux au chocolat sans gluten

4.4 45 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
8 parts

Składniki

  • d'huile d'olive et un peu pour le moule
    40 g
  • de chocolat noir 52% de cacao détaillé en morceaux
    200 g
  • de jus de pois chiches (aquafaba) (voir "Conseil(s)")
    50 g
  • de pois chiches en conserve égouttés
    300 g
  • œufs
    2
  • de sucre de canne complet non raffiné
    100 g
  • de bicarbonate de sodium
    ½ c. à café
  • de cannelle en poudre
    1 c. à café

Wartości odżywcze na 1 part

Kalorie 296 kcal / 1235 kJ
Białko 6.1 g
Tłuszcz 15.3 g
Węglowodany 31.4 g
Błonnik 4.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...