
Urządzenia i Akcesoria
Cake chocolat-betterave
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
8 parts
Składniki
-
de beurre10 g
-
de betteraves crues coupées en morceaux250 g
-
de chocolat noir 70% de cacao détaillé en morceaux100 g
-
d'huile d'olive120 g
-
de sucre de canne120 g
-
de farine de blé200 g
-
de levure chimique (1/2 sachet)1 c. à café
-
de cacao en poudre non sucré50 g
-
de sel1 pincée
-
œufs3
Wartości odżywcze na 1 part
Kalorie
423.2 kcal /
1770.6 kJ
Białko
8.1 g
Tłuszcz
24.5 g
Węglowodany
46.7 g
Błonnik
5.2 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Sód
124.3 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Blog & co
10 Przepisów
Francja
Francja