Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 800 g de lait de coco
- 1 gousse de vanille, fendue et grattée
- 40 g de sucre en poudre
- 60 g de perles du Japon
- 350 g de mangue, en morceaux
- 1 citron vert non traité, zeste et jus
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2198 kJ / 529 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 42 g
- Tłuszcz
- 37 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Perles du Japon à la grenade
30 min
Pudding de chia, compote poire-cardamome
2h 30min
Perles du Japon coco-banane
30 min
Perles du Japon au lait de coco et à la pistache
2h
Perles du Japon mangue-pamplemousse
1 godz. 30 min
Pudding de chia au lait de coco, kaki et ananas
6h 10min
Pudding aux graines de chia, citron et framboises
3h 10min
Riz gluant à la noix de coco et à la mangue
7ωρ.
Perles du Japon, coco et framboises
25 min
Riz gluant au lait de coco
8h 45min
Ananas confit aux épices et au lait de coco
2h 50min
Verrine aux perles du Japon et coulis de mangue
2h 30min