Pâte à choux sans gluten

Pâte à choux sans gluten

4.6 35 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 20 min
15 morceaux

Składniki

  • 200 g d'eau
  • 10 g d'huile d'olive
  • ½ c. à café de sel
  • 85 g de farine de riz
  • 40 g de fécule de maïs
  • 3 œufs

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 morceau

Białko 2 g
Kalorie 214 kJ / 51 kcal
Tłuszcz 1.8 g
Błonnik 0.3 g
Węglowodany 6.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...