Urządzenia i Akcesoria
Steamed Meagre, Vegetables and Rice Pilaf
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
carrots cut in pieces250 g
-
fennel bulbs cut in pieces250 g
-
onions quartered140 g
-
olive oil20 g
-
unsalted butter diced20 g
-
white long grain rice250 g
-
1 heaped tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
fresh thyme1 sprig
-
water1150 g
-
1 dried bay leaffresh bay leaf1
-
sea bass fillets, skin on or skinlessmeagre fillets skin on or skinless (see tip)600 g
-
salt4 pinches
-
4 pinches ground black pepperground mixed peppercorns4 pinches
-
lemon juice for serving1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
307 mg
Białko
37 g
Kalorie
2145 kJ /
513 kcal
Tłuszcz
12 g
Błonnik
5.3 g
Tłuszcz nasycony
4.3 g
Węglowodany
64 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Scrambled Eggs
10 min
Porcini Mushroom Risotto
35 min
Crème caramel (flan)
3 godz.
Lamb Spezzatino
1 godz. 45 min
Whisked Egg Whites
5 min
Green Bean Bundles, Potatoes and Thyme Butter
50 min
Bread and Tomato Soup, Rolled Spinach Omelette and Steamed Ratatouille Vegetables
1 godz. 5 min
Soya Milk Ice Cream
10 godz. 15 min
Tempeh Bolognaise
30 min
Aurore Sauce (Tomato Béchamel)
15 min
Poached Cod with Leek Sauce, Steamed Carrots and Basmati Rice
40 min
Feijoada (Bean and Meat Stew)
1 godz. 10 min