
Urządzenia i Akcesoria
歐克麵包
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz. 40 min
3 個
Składniki
麵糰
-
水155 克
-
糖25 克
-
乾酵母粉½ 茶匙
-
紫薯粉1 茶匙
-
鹽½ 茶匙
-
高筋麵粉 ,多備一些撒粉用225 克
-
低筋麵粉25 克
-
奶油 ,切塊,置於室溫軟化15 克
-
葡萄乾50 克
-
核桃25 克
白皮
-
高筋麵粉80 克
-
低筋麵粉50 克
-
奶油 ,切塊,置於室溫軟化50 克
-
鹽2 小撮
-
水50 克
Wartości odżywcze na 1 個
Kalorie
760 kcal /
3176 kJ
Białko
18.3 g
Tłuszcz
25.3 g
Węglowodany
118.3 g
Błonnik
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

麵粉實驗室(上)
76 Przepisów
Tajwan
Tajwan