歐克麵包

歐克麵包

4.7 3 oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz. 40 min
3 個

Składniki

麵糰
  • 155 克
  • 25 克
  • 乾酵母粉
    ½ 茶匙
  • 紫薯粉
    1 茶匙
    1 茶匙 可可粉
  • ½ 茶匙
  • 高筋麵粉 ,多備一些撒粉用
    225 克
  • 低筋麵粉
    25 克
  • 奶油 ,切塊,置於室溫軟化
    15 克
  • 葡萄乾
    50 克
  • 核桃
    25 克
白皮
  • 高筋麵粉
    80 克
  • 低筋麵粉
    50 克
  • 奶油 ,切塊,置於室溫軟化
    50 克
  • 2 小撮
  • 50 克

Wartości odżywcze na 1 個

Kalorie 760 kcal / 3176 kJ
Białko 18.3 g
Tłuszcz 25.3 g
Węglowodany 118.3 g
Błonnik 4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...