Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de trigo sarraceno en grano
- 100 g de mantequilla
- 250 g de miel
- 50 g de nata (35% de grasa)
- 2 huevos
- 1 pellizco de sal
- 1 cucharadita de levadura química en polvo (consultar lista FACE)
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 434 kJ / 103 kcal
- Białko
- 1.76 g
- Węglowodany
- 13.23 g
- Tłuszcz
- 4.58 g
- Błonnik
- 0.81 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tarta de zanahoria sin gluten (carrot cake)
2 Std.
Pan de mijo, arroz y sarraceno (sin gluten)
8 Std.
Bizcocho genovés (sin gluten)
1 Std. 10 Min
Pan exprés sin gluten
1 Std.
Cookies de cacahuete y plátano (sin gluten)
1h 45min
Pan de molde sin gluten
14h
Cake de dátiles, manzana y nueces sin gluten
1 Std. 30 Min
Pan de brioche sin gluten
2h 50min
Pan de huevo (sin gluten)
1 Std. 40 Min
Cake de yogur con pepitas de chocolate (sin gluten)
2h 15min
Minicakes de yogur (sin gluten)
40 Min
Magdalenas de limón (sin gluten)
1 godz. 15 min