Minimuffins de sarraceno y miel (sin gluten)

Minimuffins de sarraceno y miel (sin gluten)

4.2 6 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
24 unidades

Składniki

  • 200 g de trigo sarraceno en grano
  • 100 g de mantequilla
  • 250 g de miel
  • 50 g de nata (35% de grasa)
  • 2 huevos
  • 1 pellizco de sal
  • 1 cucharadita de polvo de hornear (consultar lista FACE)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 unidad

Białko 1.76 g
Kalorie 434 kJ / 103 kcal
Tłuszcz 4.58 g
Błonnik 0.81 g
Węglowodany 13.23 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...