Urządzenia i Akcesoria
Stir-Fried Tofu in Hot Sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
pork mince broken in pieces100 g
-
light soy sauce1 Tbsp
-
ground white pepper1 tsp
-
Shaoxing rice wine1 tsp
-
garlic cloves3
-
vegetable oil5 g
-
silken tofu diced (2-3 cm)600 g
-
sesame oil5 g
-
oyster sauce2 Tbsp
-
chilli broad bean paste to taste1 - 2 Tbsp
-
fine sea salt¼ tsp
-
spring onions sliced (3 mm), for garnishing2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
13 g
Kalorie
612 kJ /
146 kcal
Tłuszcz
8 g
Węglowodany
7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Crispy Korean Tofu
1 godz. 20 min
Chinese-style Stir-Fried Vegetables
30 min
Buddha's Delight
55 min
Mapo tofu
15 min
Prawn and Miso Noodle Soup
20 min
Barley Nasi Goreng with Prawns
1 godz.
Wakame Salad with Mushroom and Sesame
45 min
Stir-fried Vegetables
10 min
Chinese Vermicelli with Prawns and Garlic Sauce
1 godz. 15 min
Taiwanese three cup chicken
20 min
Miso Soup with Vegetables
30 min
Acar (Nyonya Pickled Vegetables)
1 godz.