Urządzenia i Akcesoria
Stir-Fried Tofu in Hot Sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
pork mince broken in pieces100 g
-
light soy sauce1 Tbsp
-
ground white pepper1 tsp
-
Shaoxing rice wine1 tsp
-
garlic cloves3
-
vegetable oil5 g
-
silken tofu diced (2-3 cm)600 g
-
sesame oil5 g
-
oyster sauce2 Tbsp
-
chilli broad bean paste to taste1 - 2 Tbsp
-
fine sea salt¼ tsp
-
spring onions sliced (3 mm), for garnishing2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
13 g
Kalorie
612 kJ /
146 kcal
Tłuszcz
8 g
Węglowodany
7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Taiwanese three cup chicken
20 min
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3 godz. 10 min
Mapo tofu
15 min
Tamarind Pork Curry
35 min
Stir Fried Pork Belly Slices with Kimchi
30 min
Stir-fried Vegetables
10 min
Steamed Cabbage and Pork Dumplings
1 godz. 35 min
Gaji Namul (Steamed Aubergine Side Dish)
45 min
Prawn and Miso Noodle Soup
20 min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 min
Chinese-style Stir-Fried Vegetables
30 min
Rice Wine Chicken
30 min