Urządzenia i Akcesoria
Stir-Fried Tofu in Hot Sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
pork mince broken in pieces100 g
-
light soy sauce1 Tbsp
-
ground white pepper1 tsp
-
Shaoxing rice wine1 tsp
-
garlic cloves3
-
vegetable oil5 g
-
silken tofu diced (2-3 cm)600 g
-
sesame oil5 g
-
oyster sauce2 Tbsp
-
chilli broad bean paste to taste1 - 2 Tbsp
-
fine sea salt¼ tsp
-
spring onions sliced (3 mm), for garnishing2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
13 g
Kalorie
612 kJ /
146 kcal
Tłuszcz
8 g
Węglowodany
7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3 godz. 10 min
Buddha's Delight
55 min
Mustard Green Rice
35 min
Mapo tofu
15 min
Gaji Namul (Steamed Aubergine Side Dish)
45 min
Braised Pork and Egg with Rice
45 min
Yasai Yaki
25 min
Umami Soup
1 godz. 20 min
Chinese-style Stir-Fried Vegetables
30 min
Pajeon (Savoury Seafood Pancake)
45 min
Steamed Chicken with Dang Gui
1 godz. 30 min
Pork Ball Soup With Cabbage
25 min