Urządzenia i Akcesoria
Couscous with Lamb and Vegetable Ragout; Crema Catalana
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 portions
Składniki
Crema Catalana
-
whole milk1000 g
-
egg yolks (from medium eggs)10
-
caster sugar200 g
-
cornflour40 g
-
vanilla sugar1 tsp
-
fine sea salt1 pinch
-
ground cinnamon to taste½ - 1 tsp
-
lemon zest only1
Couscous with Lamb and Vegetable Ragout
-
plum tomatoes halved500 g
-
onions quartered100 g
-
lamb meat for stewing, boneless cut into bite-size cubes500 g
-
fresh parsley leaves5 g
-
fresh coriander leaf5 g
-
fine sea salt2 - 3 Tbsp
-
ground black pepper1 tsp
-
ground cumin2 tsp
-
saffron threads1 g
-
olive oil70 g
-
unsalted butter20 g
-
water450 g
-
carrots peeled, cut into bite-size pieces100 g
-
courgettes cut into bite-size pieces100 g
-
turnips peeled, cut into bite-size pieces100 g
-
butternut squash peeled, cut into bite-size pieces150 g
-
couscous350 g
-
caster sugar60 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1863 mg
Białko
34 g
Kalorie
4182 kJ /
999 kcal
Tłuszcz
47 g
Błonnik
7.3 g
Tłuszcz nasycony
16 g
Węglowodany
104 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken Garam Masala
50 Min
Cauliflower Soup; Chorizo and Pepperonata Pasta
35 Min
Prawn Curry with Basmati Rice
35 Min
Steamed Hake with 7 Colour Rice
1 Std.
Goat's Cheese Eggs with Watercress and Beetroot
30 Min
Butter Chicken
50 Min
Creamy Vegetable Soup, Steamed Chicken with Vegetable Tagliatelle and Mustard Sauce
45 Min
Spicy Chicken Curry with Rum and Basmati Rice
45 Min
Chicken Tikka
4 Std. 10 Min
Pineapple and Rum Pancakes
40 Min
Pork Fillet with Sauerkraut and Potato Purée
1 Std. 10 Min
Chicken Tikka Masala
45 Min