Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- ½ cucharadita de pimienta negra molida y un poco más para servir
- 10 - 12 ramitas de perejil fresco, solo las hojas, limpias y secas
- 80 g de cebolla, en trozos
- 30 g de mantequilla
- 10 g de aceite de oliva
- 400 g de champiñones, rebanadas
- 10 g de vino tinto
- 1 cucharadita de sal
- ½ cucharadita de pimienta negra molida
-
250
g de queso Fontina en rebanadas gruesas
lub 250 g de queso Gruyère en rebanadas gruesas -
20
rebanadas de pan chapata
lub 20 rebanadas de baguette
- Wartości odżywcze
- na 1 pieza
- Kalorie
- 493 kJ / 118 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 10 g
- Tłuszcz
- 6 g
- Błonnik
- 1.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cazuela de panela con espinacas y caldillo
30min
Ensalada de quinoa
25min
Noodles con ejotes
40 Min
Pescado para taquear
25min
Carnitas de atún
40 Min
Rebanadas de portobello con chimichurri de aguacate
30min
Toritos de marlin
25min
Portobellos rellenos
35min
Espárragos con mantequilla balsámica
35min
Aguachile de pepino y palmitos
15min
Ceviche de pepino y jícama
10 min
Betabeles con alioli de cilantro
55min