Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- ½ cucharadita de pimienta negra molida y un poco más para servir
- 10 - 12 ramitas de perejil fresco, solo las hojas, limpias y secas
- 80 g de cebolla, en trozos
- 30 g de mantequilla
- 10 g de aceite de oliva
- 400 g de champiñones, rebanadas
- 10 g de vino tinto
- 1 cucharadita de sal
- ½ cucharadita de pimienta negra molida
-
250
g de queso Fontina en rebanadas gruesas
lub 250 g de queso Gruyère en rebanadas gruesas -
20
rebanadas de pan chapata
lub 20 rebanadas de baguette
- Wartości odżywcze
- na 1 pieza
- Kalorie
- 493 kJ / 118 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 10 g
- Tłuszcz
- 6 g
- Błonnik
- 1.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Calabacitas con elote y cilantro
20 min
Ensalada de betabel, pera y queso azul
1h
Espárragos con mantequilla balsámica
35min
Ejotes almendrados
30 min
Salmón balsámico y fideos de calabacita
25 min
Pescado para taquear
25 min
Betabeles con alioli de cilantro
55 min
Carnitas de atún
40 Min
Ensalada de fideos de calabaza low carb
25 min
Botana fresca de surimi
10 min
Ceviche de pepino y jícama
10 min
Portobellos rellenos de pollo low carb
35min