Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de aceite de oliva, y un poco más para cocer la pasta
- cucharadita de sal
- g de aceite de oliva
- 3 latas de atún en agua, escurrido
- 50 g de filetes de anchoa en aceite, escurridas
- 60 g de hojas de perejil fresco
- 200 g de crema
- 1500 g de agua
- 500 g de pasta corta seca, tipo moño
- aceitunas negras deshuesadas, para decorar
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 4141 kJ / 986 kcal
- Białko
- 35 g
- Węglowodany
- 90 g
- Tłuszcz
- 53 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Albóndigas en salsa de jitomate
45 min
Croquetas de atún
1h 30 min
Arroz blanco con verduras
40 Min
Espaguetti con albóndigas
55 min
Albóndigas con puré de papa
50min
Papas al horno
1h
Albóndigas de pollo en jitomate con espagueti
1h
Risotto de calabacita
25 min
Pastelitos de robalo
35min
Papas Anna
1h
Croquetas de atún
40 Min
Pastel de carne
50min