Urządzenia i Akcesoria
Gratin dauphinois comme un tiramisu - Christophe Aribert
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
1 La recette complète
Składniki
Poziom trudności
łatwy
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Ecrasé de pomme de terre à la truffe
30 min
Purée de céleri
25 min
Gratin dauphinois aux cèpes
1 godz. 30 min
Mousseline de céleri-rave
45 min
Purée céleri-pomme
45 min
Flan de patate douce aux épices
55 min
Pommes noisettes
1 godz. 50 min
Purée de patates douces au gingembre, sauce airelles-dattes
55 min
Sablés au parmesan
1 godz.
Gratin dauphinois
50 min
Purée panais potiron
45 min
Purée de patate douce au gingembre
30 min