Minestra di zucca e miglio (vegan)

Minestra di zucca e miglio (vegan)

4.6 126 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
4 porzioni

Składniki

  • 30 g di porro a pezzi
  • 1 rametto di rosmarino fresco gli aghi lavati
  • 30 g di olio di sesamo
  • 500 g di polpa di zucca a cubetti (2 cm circa)
  • 550 g di acqua
  • 1 cucchiaino di sale preferibilmente integrale
  • 120 g di chicchi di miglio
  • olio extravergine di oliva (opcjonalnie)
  • 1 pizzico di pepe nero macinato (opcjonalnie)

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 202 kcal / 845 kJ
Białko 5 g
Tłuszcz 9 g
Węglowodany 27 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...