Vellutata di carote viola

Vellutata di carote viola

4.4 26 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 porzioni

Składniki

  • 70 g di cipolla in quarti
  • 1 pezzettino di radice fresca di zenzero
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 600 g di carote viola, pelate e a pezzi (2 cm circa)
  • 500 g di acqua
  • 1 dado per brodo di carne
    1 cucchiaino di sale
  • 60 g di stracchino

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 171 kcal / 715 kJ
Białko 4.6 g
Tłuszcz 11.6 g
Węglowodany 12.8 g
Błonnik 4.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...