
Urządzenia i Akcesoria
Vellutata di carote viola
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 porzioni
Składniki
-
70 g di cipolla in quarti
-
1 pezzettino di radice fresca di zenzero
-
30 g di olio extravergine di oliva
-
600 g di carote viola, pelate e a pezzi (2 cm circa)
-
500 g di acqua
-
1 dado per brodo di carne
-
60 g di stracchino
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
171 kcal /
715 kJ
Białko
4.6 g
Tłuszcz
11.6 g
Węglowodany
12.8 g
Błonnik
4.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Calore nel piatto
68 Przepisów
Włochy
Włochy