
Urządzenia i Akcesoria
Fondant czekoladowy z czerwonym pieprzem
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
4 porcje
Składniki
-
masła plus dodatkowa ilość do posmarowania foremek50 g
-
jajka2
-
likieru wiśniowego10 g
-
cukru50 g
-
czekolady miętowej, pokrojonej na kawałki100 g
-
mąki pszennej40 g
-
ziaren pieprzu czerwonego plus dodatkowa ilość do dekoracji½ łyżki
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
335 kcal /
1401.7 kJ
Białko
5 g
Tłuszcz
19.8 g
Węglowodany
37.6 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
11.6 g
Sód
35.4 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

NA POBUDZENIE
8 Przepisów
Polska
Polska