
Urządzenia i Akcesoria
Włoskie paluszki pełnoziarniste
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
20 sztuk
Składniki
-
ziarna pszenicy380 g
-
mąki pszennej200 g
-
świeżych drożdży20 g
-
oliwy z oliwek50 g
-
smalcu30 g
-
wody letniej280 g
-
soli1 łyżeczka
-
cukru1 łyżeczka
-
kaszy manny1 łyżka
Wartości odżywcze na 1 sztukę
Kalorie
142 kcal /
593 kJ
Białko
3.5 g
Tłuszcz
4.5 g
Węglowodany
23 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Sód
118 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

PRZEKĄSKI
9 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Podpłomyki w libańskim stylu
2 godz. 20 min
Paluchy z serem gruyère i oliwkami (Olivettes)
1 godz. 40 min
Tortille
1 godz. 15 min
Grissini - paluchy chlebowe
3 godz.
Krakersy z sezamem i makiem
40 min
Ciasteczka czosnkowe
50 min
Zakręcone bułeczki piknikowe
50 min
Granola wytrawna
1 godz. 35 min
Batoniki do kieszonki
3 godz. 15 min
Fougasse - chleb francuski
2 godz.
Paluchy serowe ze słonecznikiem
30 min
Paluchy drożdżowe z czarnuszką i sezamem
1 godz. 40 min