Risotto con zucca e tonno affumicato (per 2 persone)

Risotto con zucca e tonno affumicato (per 2 persone)

4.0 40 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
2 porzioni

Składniki

  • 30 g di scalogno in quarti
  • 20 g di olio extravergine di oliva
  • 150 g di polpa di zucca a dadini (1 cm circa)
  • 350 g di acqua
  • 160 g di riso per risotto (Carnaroli, Arborio o Parboiled cottura 14 minuti)
  • ½ cucchiaino di sale
  • 80 g di tonno affumicato a fette, tagliate a striscioline larghe circa 1 cm

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 430 kcal / 1799 kJ
Białko 16.5 g
Tłuszcz 12.2 g
Węglowodany 67.8 g
Błonnik 1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...