Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g di gambo di sedano a pezzi
- 80 g di carota, pelata e a pezzi (2 cm)
- 1 foglia di salvia fresca, lavata e asciugata
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di cipolle a fette
- 500 g di bocconcini di carne di maiale senza nervi
- 100 g di Marsala secco
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1025 kJ / 245 kcal
- Białko
- 28.4 g
- Węglowodany
- 5.4 g
- Tłuszcz
- 12.3 g
- Błonnik
- 1.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Spezzatino di maiale, mele e cipolle
1 godz. 30 min
Bocconcini di tacchino e champignon
45 min
Coppa di maiale in umido
1 godz. 30 min
Manzo con olive e peperoni
35min
Lonza alla senape
1h 5min
Maiale alla Colombo
1 Std. 25 Min
Lonza con salsa alle cipolle e vino bianco
1h
Spezzatino di agnello con cipolle
55 Min
Filetto di maiale con crema di funghi
35min
Goulash ungherese
1 Std. 45 Min
Spezzatino di manzo alla catalana
2小时
Spezzatino di reale alle olive
1h 20min