Urządzenia i Akcesoria
A ‘ngornata
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
8 porzioni
Składniki
Impasto
-
250 g di acqua
-
25 g di lievito di birra fresco
-
1 pizzico zucchero
-
500 g di farina tipo 00 + q.b. per infarinare
-
50 g olio extravergine di oliva + q.b. per oliare
-
10 g di semi di finocchio
-
1 cucchiaino di sale
Ripieno
-
300 g di salame lucano a pezzi
-
400 g di acqua
-
4 uova
Terminare la preparazione
-
300 g di Provolone a fettine sottili
-
1 tuorlo d'uovo
-
10 g di latte
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
35.4 g
Kalorie
2414 kJ /
577 kcal
Tłuszcz
28 g
Błonnik
1.7 g
Węglowodany
49 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Sapori d'Italia
5 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Veneziane mignon
2 godz. 30 min
Treccia di pan brioche ripiena
2 godz. 20 min
Briochele
6 godz.
Sartù di riso
1 godz. 25 min
Torta del cardinale
3 godz. 30 min
Babà napoletano
3 godz.
Fagotto napoletano
2 godz. 15 min
Babà alle rose (di Luca Montersino)
3 godz.
Pan Brioche
8 godz.
Focaccia a sorpresa
2 godz.
Brioche ai peperoni
2 godz. 45 min
Danubio dolce
3 godz. 25 min