Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Impasto
- 250 g di acqua
- 25 g di lievito di birra fresco
- 1 pizzico di zucchero
- 500 g di farina tipo 00 + q.b. per infarinare
- 50 g di olio extravergine di oliva + q.b. per oliare
- 10 g di semi di finocchio
- 1 cucchiaino di sale
Ripieno
- 300 g di salame lucano a pezzi
- 400 g di acqua
- 4 uova
Terminare la preparazione
- 300 g di Provolone a fettine sottili
- 1 tuorlo d'uovo
- 10 g di latte
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2414 kJ / 577 kcal
- Białko
- 35.4 g
- Węglowodany
- 49 g
- Tłuszcz
- 28 g
- Błonnik
- 1.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Fiammiferi croccanti al cioccolato
55 Min
Treccia di pan brioche ripiena
2 godz. 20 min
Cassata siciliana
6h 35min
Bignè lumachine
Brak ocen
Babà napoletano
3sa
Cheesecake di focaccia alla stracciatella
12 Std.
Sagne chine
1 Std. 40 Min
Bignè al formaggio
1 godz. 5 min
Alberelli al cioccolato
4 godz. 25 min
Pan di Spagna salato pomodori, crudo e mozzarella
3h 30min
Babà alle rose (di Luca Montersino)
3sa
Panettone farcito
6 godz. 45 min