Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 200 g di barbabietola rossa sbucciata, a pezzi (2 cm)
- 100 g di anacardi
- 200 g di acqua
- ½ cucchiaino di sale fino
- 2 - 3 cucchiaini di succo di limone
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1448 kJ / 346 kcal
- Białko
- 12 g
- Węglowodany
- 17.1 g
- Tłuszcz
- 25.6 g
Alternatywne przepisy
Vellutata di zucca allo yogurt greco
50 min
Crema di patate dolci con arachidi e coriandolo
30 min
Vellutata fredda avocado, cetrioli e cumino
15 Min
Purè di piselli
40 min
Crema fredda di barbabietole e yogurt
15 Min
Gazpacho di peperone e aceto balsamico
30 min
Gazpacho di barbabietola con formaggio di capra e noci
15 Min
Crema di carote e zenzero
20 min
Purè di patate e barbabietola
50 min
Purè di carote e latte di cocco
50 min
Crema di barbabietole con quenelle alle erbe aromatiche
1 godz. 10 min
Vellutata speziata di carote e zenzero
25 min