Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 200 g di barbabietola rossa sbucciata, a pezzi (2 cm)
- 100 g di anacardi
- 200 g di acqua
- ½ cucchiaino di sale fino
- 2 - 3 cucchiaini di succo di limone
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1448 kJ / 346 kcal
- Białko
- 12 g
- Węglowodany
- 17.1 g
- Tłuszcz
- 25.6 g
Alternatywne przepisy
Crema di finocchi
35min
Vellutata di cavolfiore
50 Min
Crema di broccoli con mandorle (senza lattosio)
35min
Vellutata speziata di carote e zenzero
25 Min
Crema fredda di piselli con yogurt greco e paprika
1 Std.
Crema fredda di barbabietole e yogurt
15 Min
Purè di topinambur e cioccolato bianco
50 Min
Gazpacho finocchio e mela
15 Min
Crema di barbabietole con quenelle alle erbe aromatiche
1 Std. 10 Min
Purè di cavolo viola
40min
Crema di zucchine e anacardi raw
20min
Vellutata fredda di zucchine e menta
1 Std. 30 Min