Polpette di fagioli e rosmarino
TM31 TM5 TM6

Polpette di fagioli e rosmarino

3.4 (58 ocen)

Składniki

  • 1 cipollotto fresco a pezzi
  • 1 - 2 spicchi di aglio, a piacere (opcjonalnie)
  • 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
  • 500 g di fagioli borlotti lessati, ben scolati
  • 1 cucchiaino di curry in polvere
  • 1 cucchiaino di sale
  • 2 - 3 pizzichi di pepe nero macinato fresco, a piacere
  • 2 cucchiaini di salsa di soia
  • 100 g di pangrattato + q.b.
  • 1 cucchiaio di semi di sesamo
  • pangrattato q.b. per impanare

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
920 kJ / 220 kcal
Białko
12 g
Węglowodany
41 g
Tłuszcz
2 g
Błonnik
7 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy