Polenta ai porri

Polenta ai porri

4.5 81 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
4 porzioni

Składniki

  • 50 g di porri a tochetti (2 cm)
  • 40 g olio extravergine di oliva
  • 1500 g di acqua
  • 20 g di sale grosso
  • 300 g di farina di mais
  • 10 g di farina tipo 0

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 7.1 g
Kalorie 1560 kJ / 373 kcal
Tłuszcz 12 g
Błonnik 2.7 g
Węglowodany 63.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...