Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g di porri a tochetti (2 cm)
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 1500 g di acqua
- 20 g di sale grosso
- 300 g di farina di mais
- 10 g di farina tipo 0
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1560 kJ / 373 kcal
- Białko
- 7.1 g
- Węglowodany
- 63.1 g
- Tłuszcz
- 12 g
- Błonnik
- 2.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Zuppa di cipolle
1h
Polenta pasticciata con cavolo nero e formaggi filanti
1sa 35 dk
Penne integrali con fonduta di porri
50 min
Salsa al sedano (vegan)
15min
Pappa al pomodoro
35 min
Riso e porri
30 min
Crema di cipolle e timo
1h
Cipollata
1h
"Frittata" di cipolle al forno (vegan)
1h 10 min
Porri in agrodolce al Varoma
30 min
Sformato di pane con porri e crema al Parmigiano reggiano filante
50 min
Porri in crema delicata
35 min