Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g di porri a tochetti (2 cm)
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 1500 g di acqua
- 20 g di sale grosso
- 300 g di farina di mais
- 10 g di farina tipo 0
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1560 kJ / 373 kcal
- Białko
- 7.1 g
- Węglowodany
- 63.1 g
- Tłuszcz
- 12 g
- Błonnik
- 2.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Zuppa di cipolle
1h
Ribollita
2 godz. 30 min
Riso e porri
30 Min
Minestra di semolino
30 Min
Zuppa di cipolle al Parmigiano Reggiano
50 min
Zuppa del nord
1 Std. 10 Min
Polenta pasticciata con cavolo nero e formaggi filanti
1 Std. 35 Min
Risotto ai porri e burrata
35min
Zuppa di noci e sedano
35min
Minestra di miglio e filetti di gallinella
40min
Pere, formaggio e miele
15min
Risotto bianco con porri e mela
30 Min