Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 rametti di timo fresco, le foglioline
- 1 spicchio di aglio
- ½ limone preferibilmente biologico, solo la scorza (senza la parte bianca)
- 200 g di sale grosso, integrale
- Wartości odżywcze
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 364 kJ / 87 kcal
- Białko
- 2.1 g
- Węglowodany
- 16.3 g
- Tłuszcz
- 1.5 g
- Błonnik
- 1.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sale aromatizzato ai funghi porcini
10min
Succo di frutta
10min
Burro
40 Min
Tris di sale aromatico
30 Min
Yogurt fresco
11 Std. 10 Min
Torrone morbido
6h 20min
Dado di carne
45min
Roastbeef
55 Min
Caramelle gommose alla liquirizia
7 godz. 20 min
Burro ai funghi porcini
4 Std.
Sale agli aromi
10min
Succo di mela
2h 10min