Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 foglie di basilico fresche, lavate ed asciugate
- 15 pomodori secchi sott'olio, sgocciolati
- 300 g di acqua
- 5 g di lievito di birra fresco
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 600 g di farina di grano duro
- 10 - 15 g di sale
- farina di grano duro q.b. per infarinare
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 602 kJ / 144 kcal
- Białko
- 4.6 g
- Węglowodany
- 28.7 g
- Tłuszcz
- 2 g
- Błonnik
- 1.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Filoncini alle olive e formaggio
1h 50min
Nodini alle olive
4h 30min
Panini alla menta (di Erica Liverani)
3 Std. 35 Min
Nodini mediterranei
3u. 50min
Corona bordolese
5h 20min
Taralli all'olio extravergine di oliva
55min
Panini alle erbe
3 godz. 5 min
Pane ai pomodorini secchi e rosmarino
4h 30min
Panini integrali alle erbe
4h 45min
Filone di sola semola
2h 50min
Taralli alla pizzaiola
45 min
Crackers al rosmarino
3h