Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 foglie di basilico fresche, lavate ed asciugate
- 15 pomodori secchi sott'olio, sgocciolati
- 300 g di acqua
- 5 g di lievito di birra fresco
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 600 g di farina di grano duro
- 10 - 15 g di sale
- farina di grano duro q.b. per infarinare
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 602 kJ / 144 kcal
- Białko
- 4.6 g
- Węglowodany
- 28.7 g
- Tłuszcz
- 2 g
- Błonnik
- 1.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pane alle erbe aromatiche
1h 30min
Panini al curry e ricotta
2 godz. 35 min
Croissant con tonno affumicato
6 Std.
Panini alla menta (di Erica Liverani)
3u. 35min
Filone saporito
5h 20 min.
Millefoglie pepe e origano
4 godz. 30 min
Panini ai pomodori sott'olio e peperoncino
3u. 35min
Panini alle erbe
3 godz. 5 min
Filoncini alla cipolla
3 Std. 50 Min
Pane rosa alle barbabietole e finocchietto selvatico
2h 30min
Chiocciole al formaggio
4 Std. 15 Min
Panini integrali alle erbe
4u. 45min