Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Crumble
- 50 gramů vlašských ořechů, plus na posypání
- 100 gramů hladké mouky
- 100 gramů másla, studeného, nakrájeného na kostky
- 50 gramů rapadury
Dušená jablka
- 300 gramů jablek, bez jádřinců, na čtvrtky
- 20 gramů másla
- ½ čajové lžičky mleté skořice
- kokosových plátků, neslazených (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 4273 kJ / 1017 kcal
- Białko
- 10.6 g
- Węglowodany
- 81 g
- Tłuszcz
- 73 g
- Błonnik
- 8.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Čočkový salát s rajčaty a fetou
50 Min
Rebarborový crumble s ovesnými vločkami
55min
Mini koláčky se sušenými rajčaty
50 Min
Meruňkový crumble (bez lepku)
45 Min
Cizrnový flatbread a zeleninový kari dip
50 Min
Zeleninové krekry a bylinkový dip
26h 10min
Ovesná kaše s hruškami vařenými v páře
20min
Carpaccio z červené řepy s burattou (s krytem mixovacích nožů 2v1)
1h 30min
Dal makhani
13 Std. 20 Min
Mrkvové muffiny s vlašskými ořechy
45 Min
Jablečný koláč (Apfelkuchen)
50 Min
Rakouský makovec (bez lepku)
50 Min