Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Crumble
- 50 gramů vlašských ořechů, plus na posypání
- 100 gramů hladké mouky
- 100 gramů másla, studeného, nakrájeného na kostky
- 50 gramů rapadury
Dušená jablka
- 300 gramů jablek, bez jádřinců, na čtvrtky
- 20 gramů másla
- ½ čajové lžičky mleté skořice
- kokosových plátků, neslazených (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 4273 kJ / 1017 kcal
- Białko
- 10.6 g
- Węglowodany
- 81 g
- Tłuszcz
- 73 g
- Błonnik
- 8.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Jablkovo - mrkvový salát
10 Min
Mléčná rýže s vůní citrusů
55 min
Mléčná rýže s ostružinovo - čokoládovou polevou
1 godz.
Vanilková omáčka (crème anglaise)
15 min
Tarte Tatin (obrácený koláč)
2 godz.
Rebarborový crumble s ovesnými vločkami
55 min
Medovo-dýňové perníčky
1h 45min
Meruňkový crumble (bez lepku)
45 min
Banánovo-ořechová granola spolužáky přivolá
1 godz.
Cukr jablko-skořice
5 Min
Koláč s mléčnou rýží a třešněmi
2 godz.
Pohankovo-datlové kuličky
24h 20 min