Urządzenia i Akcesoria
Hummus s pečenou paprikou
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
1000 gramů
Składniki
-
150 gramů sezamových semínek
-
1 ½ čajové lžičky kmínu
-
500 gramů vařené bílé cizrny, okapané800 gramů konzervované bílé cizrny okapané
-
30 gramů citrónové šťávy
-
2 stroužky česneku
-
30 gramů extra panenského olivového oleje
-
150 gramů červené papriky pečené
-
¾ čajové lžičky mořské soli
-
1 špetku černého mletého pepře
-
1 špetka mleté papriky na ozdobu
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 gramů
Sód
313.2 mg
Białko
8.5 g
Kalorie
963.2 kJ /
230.2 kcal
Tłuszcz
12.5 g
Błonnik
7.3 g
Tłuszcz nasycony
1.7 g
Węglowodany
23.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
30 minut
11 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Brazilské sýrové koule
1 godz.
RAW kokosoví šneci
12 godz. 20 min
Falafel
1 godz.
Čokoládové trojhránky s lesními plody
50 min
Mojo Amarillo
45 min
Cizrnový flatbread a zeleninový kari dip
50 min
Chřestovo - mrkvové kari
35 min
Quiche s fetou a červenou řepou
1 godz. 50 min
Hummus z červené řepy
10 min
Kari s lilkem, špenátem a čočkou
25 min
Jehněčí s cizrnou
1 godz. 5 min
Palak Paneer
45 min